Advertisement

Bursa Yangın Haberleri / Bursa'da ormanlık alanda büyük yangın - Yaşam Haberleri / 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu.

Bursa Yangın Haberleri / Bursa'da ormanlık alanda büyük yangın - Yaşam Haberleri / 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu.. Bursa yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Yangın nedeniyle dumanlar etrafı kapladı.10 temmuz 2017 pazartesi 17:38. Edinilen bilgilere göre osmangazi ilçesi 'ne bağlı geçit mahallesi 'nde bulunan bir plastik geri dönüşüm fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bursa'nın osmangazi ilçesinde bir evde çıkan ve yakınındaki villaya sıçrayan yangın, iki binada hasara neden oldu. Son dakika bursa haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Önce aracı sonra binayı yaktı! Yangın nedeniyle dumanlar etrafı kapladı.10 temmuz 2017 pazartesi 17:38. Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki bir başka evin çatısına sıçradı. Bursa'da bugün çıkan ikinci büyük yangın da itfaiye ekiplerinin seferber olmasıyla güçlükle söndürüldü. Bursa yangın ile ilgili haberler.

Bursa'da yıkımı yapılan fabrikanın silolarında yangın ...
Bursa'da yıkımı yapılan fabrikanın silolarında yangın ... from images.bursadabugun.com
Bursa yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Bursa'da 3 kişinin yaşadığı ev küle döndü. Bursa yangın haber ve haberleri! Öte yandan bursa'daki yangın haberinin ardından antalya ve i̇znik'te de orman yangınları çıktı. Bursa yangın haberleri ve son dakika gelişmeleri bolgegundem.com aracılığıyla bu sayfada. Son dakika haberi bursa 'dan geldi. 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu. Önce aracı sonra binayı yaktı!

Bursa'da tarihi çarşıda yangınbursa'da tarihi hanlar bölgesi'ndeki işletmede elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı.

Bursa yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Bursa yangın haberleri ve son dakika gelişmeleri bolgegundem.com aracılığıyla bu sayfada. Hurdalık ve 2 fabrika kullanılamaz hale geldi. | 0532 544 02 60 | haber scripti. Bursa'da tarihi çarşıda yangınbursa'da tarihi hanlar bölgesi'ndeki işletmede elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Bursa'nın osmangazi ilçesinde bir evde çıkan ve yakınındaki villaya sıçrayan yangın, iki binada hasara neden oldu. Bursa valisi i̇zzettin küçük, yangının kontrol altına alındığını belirterek, can kaybı olmadığını açıkladı. 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu. Haberler yaşam haberleri son dakika: Metruk evden yükselen alevler mahalleliyi sokağa döktü. Bursa'nın orhaneli ilçesi çivili mahallesi yakınlarda orman yangını çıktı. Linç edilmekten son anda kurtuldu>. Son dakika bursa yangın haberleri ve bursa yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bursa yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Bursa yangın ile ilgili tüm haberleri ve son dakika bursa yangın haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika bursa haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu. Haberler gündem haberleri son dakika:

Bursa'da 6 katlı binanın çatı katında yangın çıktı ...
Bursa'da 6 katlı binanın çatı katında yangın çıktı ... from icdn.tgrthaber.com.tr
Yangın nedeniyle dumanlar etrafı kapladı.10 temmuz 2017 pazartesi 17:38. Çok sayıda itfaiye ekibi sevkedi! Bursa valisi yakup canbolat, çivili mahallesi'ndeki dağlık ve ormanlık alanda 5 ayrı noktada yangın çıktığını söyledi. Bursa yangın haber ve haberleri! Son dakika bursa haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bursa yangın son dakika haberleri ve bursa yangın video ve resimleri. Haberler yaşam haberleri son dakika: Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre.

Haberler yaşam haberleri son dakika:

Bursa valisi i̇zzettin küçük, yangının kontrol altına alındığını belirterek, can kaybı olmadığını açıkladı. Bursa yangın haberleri, bursa yangın son dakika gelişmeleri ve bursa yangın bursa haberleri ve yaşanan son olaylar. Bursa'nın osmangazi ilçesinde bir evde çıkan ve yakınındaki villaya sıçrayan yangın, iki binada hasara neden oldu. Bursa yangın ile ilgili tüm haberleri ve son dakika bursa yangın haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bursa yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Haberler yaşam haberleri son dakika: Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki bir başka evin çatısına sıçradı. Bursa'da fabrikada yangınbursa'da bir boya fabrikasında yangın çıktı. Bursa yangın haberleri için tıklayınız. Bursa'nın osmangazi ilçesinden son dakika haberi: Bursa yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Hurdalık ve 2 fabrika kullanılamaz hale geldi. Bursa yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu.

Yangın nedeniyle dumanlar etrafı kapladı.10 temmuz 2017 pazartesi 17:38. Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki bir başka evin çatısına sıçradı. Bursa yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Bursa yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Bursa yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 6 haber bulunmaktadır.

Bursa'da palet fabrikasında yangın korkuttu! - Bursa ...
Bursa'da palet fabrikasında yangın korkuttu! - Bursa ... from images.bursadabugun.com
Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 bursada yangin haberi bulunmuştur. Hurdalık ve 2 fabrika kullanılamaz hale geldi. Bursa'da tarihi çarşıda yangınbursa'da tarihi hanlar bölgesi'ndeki işletmede elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Bursa'da 3 kişinin yaşadığı ev küle döndü. Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Bursa'da bugün çıkan ikinci büyük yangın da itfaiye ekiplerinin seferber olmasıyla güçlükle söndürüldü. Bursa valisi yakup canbolat, yangın kısmen kontrol altına alındı. Bursa yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor.

İftara dakikalar kala büyük yangın:

Bursa yangın ile ilgili haberler. Dekorasyon malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı. Bursa'da kağıt deposunda korkutan yangın. Bursa valisi i̇zzettin küçük, yangının kontrol altına alındığını belirterek, can kaybı olmadığını açıkladı. Bursa'da 3 kişinin yaşadığı ev küle döndü. Bursa'da fabrikada yangınbursa'da bir boya fabrikasında yangın çıktı. Son dakika haberi bursa 'dan geldi. Bursa yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Haberler yaşam haberleri son dakika: Bursa yangın son dakika haberleri ve bursa yangın video ve resimleri. Bursa'da bir hurdalıkta çıkan yangın, etrafında bulunan kereste ve mermer fabrikasına sıçradı. Son dakika bursa yangın haberleri ve bursa yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bursa yangın haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, gündem haberleri, resimleri, video, fotoğrafları ve haberler bursahaberportalicom'da yangın haberleri. Bursa yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor.

Posting Komentar

0 Komentar